Céges rendezvény
Esküvő
Ajánlatkérés
Médiafelület
Galéria
Franchise!

2011-es kezdéssel keresünk Magyar, Román és Szlovák területekre franchise partnereket.
Célunk, hogy több éves tapasztalatunkat megosztva partnereinket hozzásegítsük egy olyan virágzó vállalkozáshoz, mely biztos megélhetést biztosít számukra.
Terveink szerint megyénként kizárólag 1 partnerrel kívánunk szerződést kötni, aki ezáltal az adott megyében kizárólagos jogot kap. 
 
 
MI IS A FRANCHISE RENDSZER?


 A franchise adója (a rendszergazda) meghatározott időre átadja a franchise-átvevőnek az eredményes üzletvitelhez szükséges know-how-t, segíti és ellenőrzi a rendszer előírásainak megfelelő működést.
Az átvevő ezért belépési díjat fizet, és a rendszergazda által meghatározott szempontok alapján működteti a vállalkozását mindkét fél közös érdekében és megelégedettségére.

A Franchise vállalkozás elindítása:

A franchise vállalkozás (a know-how megvásárlásának) jellegzetessége, hogy tartalmazza a saját önálló vállalkozás indításának már említett előnyeit, örömét, és egy már jól működő vállalkozás tapasztalatainak, kialakult rendszerének azonnali felhasználhatóságát.
A franchise vállalkozási forma szakértők szerint is jól körülhatárolt előnyöket rejt magában:

  • a kockázat minimális, mert bevált értékesítési rendszerrel, a piacon már bevezetett termékekkel, szolgáltatásokkal van dolgunk.
  • a McDonald’s, Foto Porst, nevek már nem hangzanak idegenül, ami könnyen hozza a vevőket, hatalmas előnyöket biztosít a piacon.
  • a legtöbb franchise szervezet széleskörű segítséget nyújt a marketing, hirdetés, sőt a vezetési technikát illetően is, amíg meg nem alapozódik az új üzlet.

Bízunk abban, hogy Ön is kihasználja a franchise rendszer előnyeit, és tagja lesz a Mobil Kávé csapatának.

 
A FRANCHISE ÜZLET ELŐNYEI
 
A termék állandó ismertségének eredményeként létrejövő lakossági érdeklődésből származó haszon.
Specifikusan a termékre szabott kezdeti és folyamatos képzés haszna.
Segítség vagy javaslat megfelelő értékesítési pontok megtalálásában.
Tanácsadás az alapítással, engedélyeztetéssel kapcsolatban minden vonatkozásban.
 
FRANCHISE VAGY KONKURENCIA?
avagy
 
"mindenkinek joga van saját kárán tanulni"
 
 Cégünk az elmúlt 3 évben több száz rendezvényen fordult meg eszközeivel. Nem nehezítette a piac teljes felmérését a konkurensek megjelenése, nem kellett árharcokba bocsájtkoznunk, és még így is sokszor saját kárunkon tanultuk meg, hogy hogyan kellett volna adottságainkat jobban kihasználni, és melyek azok az irányok amerre elindulni sem érdemes. Ha ezeket a tanulópénzeket összeadjuk, elképesztő nagyságrendű a kárba veszett energia, a feleleges munka, és az ez idő alatt meg nem keresett pénz összessége! Egy induló vállalkozás tőkeerejét erre elpazarolni és kellő tőkeerő nélkül a teljes bukást kockáztatni merész lépés. Mi is sokszor kerestük a megfelelő szakembert, aki irányt tud nekünk mutatni, de be kellett látnunk, hogy ehhez csak az ért aki csinálta. Mivel egyéni próbálkozókon kívül ezt még teljes flottával senki nem próbálta, így nekünk kell kitaposni ezt az utat. Kitapostuk. A döntés az Öné. Egyet biztosan állítok. A franchise díj a töredéke azoknak a veszteségeknek, amivel számolnia kell, és a díjért nem csak a buktatókat mutatjuk meg Önnek, de végig segítjük a munkáját!
 
 
 
AZ ÉRTÉKESÍTÉSI HELY
 
Az Mobil Kávézóval  értékesítés komplex szolgáltatást igényel. Nem egyszerűen „csak” egy termékről van szó, hanem különböző, a vásárlókból érzelmeket kiváltó szolgáltatások összességéről. El kell felejteni a mindenhol és mindenáron való versenyt, ehelyett kifejezetten a bevezetett MOBIL KÁVÉZÓ sikerére támaszkodva, sikeres üzletpolitikáját követve, a szigorú belső törvények alapján kell meghatározni az értékesítési helyeket.
A franchise jog megvételének alapfeltétele, hogy leendő partnerünk a rendezvényektől mentes hétvégéken kívül is rendelkezzen olyan elképzeléssel, elvi hozzájárulással, ami biztosítja számára a megélhetést
Erre alkalmas lehet olyan forgalmas, 3-4 m²-es közterület vagy magánterürelt bérlése vagy megvétele, amely a kávézó működését biztosítja egész évben, vagy olyan szezonális jelleggel, amelynek eredménye mindkét fél megelégedésére szolgál.
Ilyen helyeket találhatunk bevásárló- és szórakoztató központokban, országos hipermarket hálózatok egységeiben, látogatott közparkokban, kiemelt túrisztikai helyeken, tömegközlekedési állomásokon, sétáló utcákban vagy más létesítmények közelében esetleg területén. Szezonális jelleggel ilyen helyek lehetnek nagy forgalmú strandok, élményfürdők, aquaparkok, üdülőhelyek, stb.
Az étékesítési hely kiválasztásánál nagyon sok szempotot figyelembe kell venni, amiben tapasztalatunkkal segítünk, de mint minden nagy tervnél szükségszerűen rendelkezni kell B és C tervvel!
 
A SUPERVISOR SZEREPE


Ellenőrzés

A SUPERVISOR feladata elsősorban a franchise rendszer és az értékesítés működésének ellenőrzése, ami nem mindig direkt módon történik!
Az ellenőrzés során a SUPERVISOR egy értékelő lapot tölt ki, amelyen a franchise rendszergazda által a partnerek részére átadott, illetve elmondott szabályok betartását, értékesítési technikák gyakorlati alkalmazását értékeli.
Az értékelés vonatkozik az eladó személyzetre,  eszközökre, valamint az értékesítéssel kapcsolatos minden olyan körülményre, amely az értékesítést pozitívan vagy negatívan befolyásolja. Az értékelés és ellenőrzés a franchise rendszergazda részére információkkal szolgál, amelyek
alapján segítheti partnerei munkáját.
Az értékelés alapján a franchise rendszergazda pozitív véleményt küld a franchise vállalkozó részére, vagy javaslatot tesz az esetleges hibák kijavítására vonatkozólag, felhasználva más értékesítési pontokról származó tapasztalatokat is.


Tapasztalatszerzés (monitoring)

A SUPERVISOR másik fontos feladata az interjú. Az értékesítési pontokon dolgozó személyzet véleményének meghallgatása, tapasztalatainak begyűjtése az értékesítésre, vásárlói szokásokra vonatkozóan. Az értékesítéssel kapcsolatosan felmerülő esetleges problémák okainak feltárása, valamint
az eszközökkel kapcsolatos tapasztalatok, észrevételek begyűjtése.


Terméktámogatás

Az összegyűlt tapasztalatokat a franchise rendszergazda elemzői értékelik, és az eredményeket a SUPERVISOR, mint folyamatos terméktámogatást juttatja el a franchise vállalkozóhoz.
Az elemzések alapján a SUPERVISOR az értékesítési pontok személyzetét is folyamatosan képzi az aktuális vásárlói trendeknek megfelelően.


A SUPERVISOR mindkét fél számára hasznos együttműködés
és a zavartalan üzletmenet érdekében végzi munkáját!!!!

 

ÉRTÉKESÍTÉSI ESZKÖZÖK

A Mobil Kávézó már önmagában  figyelemfelkeltő, az eddig megszokottaktól merőben eltérő megjelenésű, modern technológiák felhasználásával személyre szabottan kerülnek kialakításra, technikai tudásával segíti franchise partnereit. Ezen eszközök önmagukban viselik a Piaggio alapra épülő Mobil Kávézók imázsát, és pusztán megjelenésükkel jelentős reklámerővel bírnak.

 

KINEK AJÁNLJUK?
 
Elsősorban olyan személyeknek, akik családi vállalkozási formában, munkával közreműködve keresnek megélhetési formát. Az üzlet beindításához minden segítséget megadunk, de szükséges egyfajta vállalkozói szemlélet, probléma megoldó készség és tettrekész hozzáállás.

 
KINEK NEM AJÁNLJUK?
 
A kávé egy rendkívül kényes ital. Mivel hagyományos adagolási és főzőtechnikával dolgozunk, bármely apró hiba is a minőség rovására mehet. Ezért nem ajánljuk befektetőknek. A működtetéshez szükséges a "jó gazda" mentalitás.
 
 

Első feltételek, feladatok a rendszerbe lépéshez:


1, Rendelkeznie kell a rendszerbe lépési díj önerejével, valamint Önnek vagy cégének rendelkezni kell az eszköz vételárával, vagy a finanszírozáshoz szükséges önerővel.

2, Területi elképzelés, ahol fel kívánja állítani bázisát.

3, Tettrekész vállalkozói mentalitással kell rendelkeznie. Önnek is tudnia kell valamennyi munkafolyamatot még akkor is, ha a jövőben családtagokat vagy alkalmazottakat akar alkalmazni.

4, Tájékozódnia kell tőlünk, hogy az Ön által kiválasztott területen van-e szabad franchise jog.

Ha mindent átgondolt és elhatározta magát, egy személyes találkozó keretében felteheti további kérdéseit, megvitathatja velünk üzleti tervét.

 

< Vissza